Top

Kersenbavaroise 100 gram

  • Kersenbavaroise 100 gram
2,95

Kersenbavaroise 100 gram

Met deze Kersenbavaroise maak je in een handomdraai een heerlijke vulling of dessert.

Inhoud 100 gram

Benodigdheden en werkwijze:

- 100 gram Kersenbavaroise
- 100 gram / ml water
- 500 ml slagroom

Klop de slagroom lobbig. Meng de kersenmix met het water en spatel dit rustig door de slagroom. 
De bavaroise kan meteen verwerkt worden. Wilt u de bvaroise gebruiken als dessert, dan de bavaroise minimaal 1 uur in de koelkast laten opstijven.

Ingrediënten:
suiker, gedroogde glucosestroop, gelatine (varken), kersenstukjes, kersen fruitpoeder, zuurmiddel #330, rode bietenpoeder, aroma, zout.

Allergenen:
-
Kan sporen bevatten van: gluten, ei, soja, koemelk, noten, lupine.



Reviews (0)
Type de code over